Skip Navigation
 

Romaanit, kertomukset, runot

 

Meri, laivat, purjehdus»Romaanit, kertomukset, runot

JESSE F. Tennyson: Hullu Tom

Romaani kertoo Tom Fouldista eli Tom Foolista - kuten häntä kutsutaan, hänen purjehduksistaan maailman merillä, hänen onnen etsimisestään, Jenniferistä joka kuitenkin kuolee lapsivuoteeseen - ja Tom Fool lähtee jälleen merille Happy Returnillaan... Fryniwyd Tennyson Jesseä (1888-1958) pidetään yhtenä Britannian kaikkien aikojen parhaimmista rikostoimittajista ja - kuten nimikin kertoo - hän on sukua kuululle runoilijalle, lordi Tennysonille. Alkuteos Tom Fool (1926). Suomentaneet Y. Gustafson ja Heikki Teittinen. Kansanvalta 1929. 388s. Nid. K2.

Lisää koriinHinta:8.00
 

Meri, laivat, purjehdus»Romaanit, kertomukset, runot

KINNARI Pekka: Mathilda ja pojat

Romaani. "Mathilda oli vanha laiva, joka uutterasti oli kuljettanut lasteja omistajainsa lukuun niin rauhan kuin sotienkin aikoina, olihan se rakennettu Sunderlandissa jo viiime vuosisadan puolella. Mutta ilman poikiaan, matruusejaan ja lämmittäjiään, koko 26 hengen miehistöään ei laiva kulkisi... Tuon miljöön Pekka Kinnari tuo tarinassaan lukijan ulottuville..." - Julkaistu Työväen Sivistysliiton aloitteesta Merimieskulttuuripäiville 1973. Kansan Voima, Joensuu 1973. 195s. Nid. Tekijän omiste. K2-3.

Lisää koriinHinta:3.00
 

Meri, laivat, purjehdus»Romaanit, kertomukset, runot

MÖRNE Håkan: Eldens källor

Sjöroman från II världskrigstiden, år 1941, Atlanten, Karibien. Holger Schildts förlag 1958. 269s. Inbunden. K3.

Lisää koriinHinta:7.00
 

Meri, laivat, purjehdus»Romaanit, kertomukset, runot

URHONEN Akseli: Kun fregattimme kävi Jaavalla

Merimiesjutelma. Urhonen käy omien purjelaivakokemustensa siivittämänä kertomusromaanissaan läpi 1876-1902 maailman meriä purjehtineen raumalaisen fregatti/parkki Altain tarinaa. Teos on omistettu Altain veteraanien muistolle. WSOY 1947. 199s. Sid. K2-3 (kansissa ulkonäkökulumaa).

Lisää koriinHinta:7.00
 
Sivut: 1
tulosta